Продължете към съдържанието

Изнасяне на мебели без пари в Пловдив

За безопасното изнасяне на мебели се полагат сериозни усилия. Тази задача не е като да преместиш масата от едната в другата стая. Тя коства доста време и нерви, каквито вероятно не сте си и представяли, че ще изразходвате за едно най-обикновено изнасяне, преместване или изхвърляне на мебели. Все пак, за да ви успокоим малко или много, ще отбележим, че усилията и времето, което би ви коствало това, е пряко свързано с крайната цел на задачата и количеството на вещите, което ще бъде изнасяно.

Изнасяне на мебели без париПри всички положения е ясно, че ако смятате да изхвърлите старите си мебели, то изнасянето няма да ви отнеме много време или усилия, но ако е от съществено значение вещите да бъдат преместени на друго място в настоящия си вид, ще имате много неща, за които трябва да помислите и прецените, за да сте сигурни, че всичко ще премине, без никакви проблеми от каквото и да било естество.

Начинът, по който смятате да изнесете мебелите трябва да е съобразен с техния вид. Някои вещи се нуждаят от предварителен демонтаж, докато други могат да се изнесат в настоящия си вид, но е желателно да бъдат взети необходимите мерки за безопасност, за да не се стигне до неприятни инциденти, които да обезсмислят усилията и времето, което сте отделили за изнасянето на мебелите.

Да започнем първо с вещите, които се нуждаят от демонтаж, преди да бъдат изнесени. Те ще ви костват най-много време и усилия. Това са всички многосъставни мебели – секция, шкафове, легла, гардероб и други подобни. За разглобяването им трябва да сте напълно сигурни и уверени в това, което правите. Също така е добре да имате някой помощник под ръка, който да ви „поддържа“ от време на време, за да не „увисне на панта“ вратата на гардероба, например. Все пак не сте „многоръкия Шива“ и не можете едновременно да държите крилото на секцията да не падне и същевременно да отвивате пантите. Трябва да имате предвид, че ако мебелите ви са много стари е възможно пантите, болтчетата и гайките да са ръждясали, което да затрудни значително техния демонтаж. В този случай не бива да упражнявате повече от необходимия натиск, за да не повредите мебелите по някакъв начин. Вместо това потърсете в някой железарски магазин специално масло, което да ги разхлаби до някаква степен.

Изнасяне на мебели без пари в ПловдивПри положение, че ще изхвърляте мебелите на сметището или ще ги преместване на място, което е на няколко километра от дома ви, обезателно ще имате нужда от подходящ превоз, с който да ги извозите до желаното местоположение. Всеки един микробус или камион, който е в техническа изправност и с достатъчно голяма каросерия би могъл да ви свърши работа. В случай, че ще премествате мебелите е желателно да се поинтересувате дали превоза, който ще използвате разполага с всички необходими средства за безопасност, които биха могли да бъдат използвани, за да осигурят стабилна и сигурна позиция на имуществото ви – колани, въжета и т.н.

Ако нямате време за губене, то сега е момента да ви споделя за една изключително изгодна оферта, която предлага нашата фирма – изнасяне на мебели без пари. Ние ще се заемем с изнасянето на вашите вещи, без това да ви струва абсолютно нищо. За повече информация обаче, се свържете с нас на телефон 0897 87 59 78. Офертата за изнасяне на мебели без пари важи само за Пловдив и региона!