Продължете към съдържанието

Почистване и изнасяне на боклуци от мазе и таван

Вместо да се разхождате в парка, да си пиете кафето някъде или пък да правите това, което обичате през свободното си време, вие ще трябва да почистите мазето си и да се ровите сред боклуците, които сте натрупали в него. Чудно, нали!? Разбира се, че, това не е спешна работа, която трябва да бъде свършена сега и веднага и може да я отложите за утре, следващия уикенд, месец или година, но от която и страна да го погледнете тя чака Вас и никой друг!

Изнасяне на боклуци от мазе и таванНе унивайте! Изход от ситуацията има и както се казва – хем агнето може да остане цяло, хем вълкът да бъде сит или във Вашия случай мазето или таванът да бъде почистен от ненужните вещи, а Вие да не си мръднете пръста за това. За да бъдем докрай коректни ще отбележим, че все пак ще трябва да си „мръднете пръстта“, за да наберете номер 0898 81 71 71 и да се възползвате от нашите хамалски и транспортни услуги, които предлагаме в Пловдив и региона. Тогава ви обещаваме, че това ще бъде единственото движение и време, което ще изгубите за изнасяне на боклуци от мазе и таван! За всичко останало ще се погрижим ние, а Вие ще може да се концентрирате върху далеч по-важните и смислени неща, които са Ви на главата.

Вероятно, ако никога досега не сте се възползвали от услугите на хамали, то има въпроси и неща свързани с тях, които сериозно ви вълнуват, но не успявате да намерите някаква информация или отговор на тях в интернет. Затова ние ще ви дадем отговор на най-често задаваните въпроси от нашите клиенти, като по този начин се надяваме, че не само ще успеем да ви спестим време от търсене, но и да дадем адекватна и пълноценна информация на това, което ви интересува.

Как работят хамалите

Изнасяне на боклуци от мазе и таван в ПловдивНашата фирма процедира по следния начин – провеждаме телефонен разговор с клиента, в който изясняваме всичко необходимо – обем на работа, цена, условия и т.н. В някои случаи ходим на оглед, за да дадем възможно най-адекватна оферта за работата, която ще бъде извършена. След което се подписва споразумение, което гарантира сигурността и на двете страни. В него е записана цената на услугата, задълженията, които поема фирмата и тези на клиента.

За колко време ще бъде свършена работата

Времето е относително, но обикновено не отнема повече от няколко часа. Цялата работа зависи от количеството на боклуците, които ще бъдат изхвърлени. Най-точна информация по този въпрос ще получите, когато бъде извършен огледа от представител на фирмата. След като се случи това, може да ви бъде казано със сигурност дали това ще отнеме час, два, три или повече време.

Какво се случва с ненужните вещи

Обикновено се изхвърлят на сметището, но, ако имате други планове за тях бихме могли да ви осигурим транспорт, с който да ги извозите и работна ръка, която да ги премести. В случай, че нямате такива планове, боклуците се изхвърлят на сметището за депониране, където се рециклират или унищожават.Колко ще ни струва

В зависимост от обема на работата и нейната сложност, се определя крайната цена на услугата. На сайта пък са изложени фиксираните суми, от които започва цената на дадена услуга. Възможно е услугата да бъде извършена безплатно при определени обстоятелства.