Продължете към съдържанието

ТЕПЕТО предлага изнасяне и изхвърляне на стари шкафове

Изхвърлянето на каквото и да било обзавеждане – шкафове; маси; столове; дивани; секции; гардероби и прочие, крие много рискове и въобще не е така, както си го представяте или както ви го обясняват някои приятели. Подчертаваме, че от изхвърляне на ненужна покъщнина до изхвърляне на мебели има голяма разлика. Например, ако изхвърляте една маса с 4 стола и старо канапе, то в рамките на половин час, ще приключите с цялата работа. Докато, когато говорим за почистване на жилище от покъщнина, предполагаме, че сами може да направите разликата и да се досетите за какво става дума!

Изнасяне и изхвърляне на стари шкафове

Изхвърляне на стари шкафове и многосъставни вещи

Неслучайно отбелязваме „многосъставни вещи“. В тази графа влизат всички типове мебели, които се състоят от няколко части – гардероби; витрини; секции; шкафове и прочие. При тях нещата са с една идея по-сложни, тъй като демонтажа усложнява малко или много нещата. Понякога е неизбежен и няма как да се пропусне. Хубавото в случая е, че не винаги е необходим „цялостен“ демонтаж и може да се прибегне до „частичното“ разглобяване. Това ще рече – да се свалят само някои части, колкото да бъде изнесена въпросната вещ от жилището.

Другото, което трябва да упоменем при изхвърлянето на подобни вещи и техния демонтаж, е свързано с т.нар. „стенни мебели“, които се захващат за стените. При тях демонтажа трябва да е внимателен, независимо, че вещите, ще се изхвърлят. Причината е „прозаична“ – да не се нанесат щети върху повърхността на стените.

Изхвърляне на мека мебел

При меките мебели затрудненията идват с тяхното изнасяне. Те няма как да се демонтират и трябва да се използват някои похвати познати в сферата на хамалските услуги. Сигурни сме, че поне половината от вас, които четат този материал са имали главоболия с изнасянето на стария диван или с внасянето на новия. Нехарактерните им размери предразполагат към подобни главоблъсканици.

Изхвърляне на електроуреди

Изнасяне и изхвърляне на стари шкафовеЕлектроуредите се изхвърлят отделно от останалите типове вещи, тъй като се рециклират по различен начин. Това не означава, че не могат да бъдат изнесени от дома ви заедно с шкафовете, мебелите и останалата покъщнина. Имаме предвид, че се предават на специализираните депа, където се утилизират според съответните законови рамки и технически изисквания поставени от ЕС за регламентираното изхвърляне на битови отпадъци.

ИЗВОЗВА БГ изхвърля всякакви видове електроуреди – печки; телевизори; монитори; офис техника и каквото друго се сетите. Осигуряваме транспорт и хамали за целта.

Изхвърляне на друга покъщнина

Освен за старите мебели и електроуреди, може да разчитате на нашите услуги и за всякакъв друг тип хамалска и транспортна дейност в Пловдив и региона. Гарантираме бързо и сигурно извършване на всички предлагани от нас услуги. Не се колебайте да ни позвъните и станете един от стотиците доволни клиенти възползвали се от услугите на ТЕПЕТО.