Продължете към съдържанието

Транспорт и извозване на чували със строителен отпадък в Пловдив

Тъкмо приключвате с ремонта в дома си и сте наредили чувалите с боклуци в едно от помещенията, където да не пречат. Имате ли обаче, готов вариант, който да приложите за тяхното извозване до сметището? Нали не си мислите, че можете да ги изхвърлите заедно с битовите отпадъци в общите кофи за смет? Подобно нещо не само, че е недопустимо от нормална човешка гледна точка, но и в Закона за регламентираното изхвърляне на отпадъци ясно и категорично са забранени подобни действия.

Извозване на чували със строителен отпадък в ПловдивМястото на този тип боклуци е на сметището за утилизиране, където, ако е възможно се рециклират. В противен случай, се предприемат съответните мерки за тяхното екологично унищожаване. Тук е момента да посочим, че някои видове строителни отпадъци могат да бъдат изключително опасни не само за околната среда, но и за човека. Така че, не постъпвайте глупаво и не рискувайте своето здраве и това на околните.

Ако не разполагате с необходимата техническа възможност, за да се справите сами с почистването и изхвърлянето на строителните отпадъци – потърсете професионална помощ. Вероятно тези ви мисли са ви докарали при нас. ТЕПЕТО осигурява своите хамалски и транспортни услуги при изхвърляне на всякакви видове отпадъци, не само строителни. Ние разполагаме с необходимия „арсенал“ от хора, техника и превозни средства, за да гарантираме бързото и качествено почистване на боклуците. След нашата намеса ви гарантираме, че няма да остане и „прашинка“ от отпадъците!

В зависимост от ремонтните дейности, които сте предприели в своя дом – основен ремонт; къртене на стена; смяна на плочки в баня; къртене на подпрозоречно пространство; къртене на таван или пробиване на отвор в стена или друг тип подобна строителна дейност, неминуемо ще се образуват солидни количество отпадъци. За тяхното изхвърляне може да са необходими не само тежки физически усилия и известно време, но и използването на специфичен вид техника и инструменти. Например, ако става дума за почистване на строителна площадка при събаряне на сграда, то тогава може да се наложи използването на фадроми, мотокари и дори багери за натоварването на отпадъците.

Извозване на чували със строителен отпадък в Пловдив цениПри битовите ситуации нещата не стоят по такъв начин. Боклуците могат да бъдат изнесени на ръка, но това ще ви коства сериозни физически усилия и известно време. Проблемите тук могат да възникнат при използването на неподходящ превоз. Също така трябва да посочим и други странични фактори, които могат да създадат известни затруднения: липсата на асансьор; невъзможност на превозното средство да бъде паркирано в най-близко място до входа на жилищната кооперация; прекалено тежки отпадъци и т.н.

Ако се възползвате от най-добрите хамалски и транспортни услуги, които предлага ТЕПЕТО в Пловдив и региона при изхвърлянето на строителни и битови отпадъци, ви гарантираме, че всичко ще премине „като по вода“. Осигуряваме транспорт и контейнери под наем за изхвърлянето на строителни отпадъци, ако прецените, че бихте могли да се справите сами с почистването, но нямате възможност да извършите превозването им до сметище.