Продължете към съдържанието

Почистване на градини и дворове в Пловдив на добри цени

Търсите помощ за изхвърлянето на боклуците, които удобно са се настанили във вашия двор или градина през годините, то вариантите пред вас са два. Единият е да организирате близки, приятели и роднини в мащабна операция. Този вариант има своите плюсове и минуси.

Плюсовете са следните:

  • Няма да плащате на никого.
  • Ще сплотите „колектива“.
  • С приятели и роднини винаги е по-весело.

Минусите изглеждат далеч по-сериозни:

  • Възможно е да не намерите „съмишленици“.
  • Възможно е да не разполагате с подходящ превоз, с който да извозите отпадъците до сметище.
  • Ще изгубите много време и усилия.
  • Винаги има риск от нежелани травми и контузии по време на работа.

Почистване на градини и дворовеВторият вариант е да наемете хора, които да се заемат с целия процес, „от-до“, както се казва. Това е може би доста по-рационално. Няма да се занимавате с организирането на каквото и да било. Вероятно не знаете, но намирането на превоз и хора, които да ви помогнат може не само да ви загуби времето, но и да ви вкара в неподозирани конфликти. Неслучайно хората са казали – „приятели за маса колкото искаш, но, когато стане дума за работа ги няма никакви“. Разбира се, не всички са такива, но може би от личен опит знаете, че, когато най-много ви трябват, ги няма…

Почистването на двор или градина съвсем не е задача, която може да си позволите да подцените. В зависимост от ситуацията, има вероятност работата да отнеме дори цял ден или два. Например, ако се разчиства запустяло дворно място, което е обрасло в храсти и не само, че е трудно проходимо, но не се знае какво ви очаква сред „боклуците“.

Почистване на градини и дворове в ПловдивАко се възползвате от помощта на хамалските и транспортните услуги, които можем да ви предложим от ТЕПЕТО, то ви гарантираме, че няма да си мръднете пръста. Дори за телефонното обаждане, ако телефона ви има гласов контрол. Шегуваме се, разбира се…за телефона! За останалото обаче, сме напълно сериозни. След като уточним условията и прегледаме как стоят нещата, то в уречения ден и час ще бъде започната работа. Спазваме срокове и не размотаваме нашите клиенти, за разлика от някои други „колеги“. Няма допълнителни оскъпявания и цената е такава, каквато сме договорили първоначално. Ако се наложи допълнителна работа, за нея ще бъдете предварително уведомени и е възможно да не ви струва нищо, в зависимост от ситуацията.

Така че, ако нямате време за губене и час по-скоро трябва да бъде „въдворен ред“ в градината или двора, то нашите хамали са точните хора за целта! Те ще ви гарантират експресно и безпроблемно почистване, което може да включва изнасянето на всякакви видове отпадъци – мебели; железа; части; строителни отпадъци; дървения и каквото друго се сетите. Разчистваме стари храсти и дървета и всякакъв вид „раззеленяване“. Позвънете ни на 0897 87 59 78 и научете повече за услугите, които предлагаме!