Продължете към съдържанието

Евтино почистване на мазе в Пловдив на най-добри цени

Хамалите на ТЕПЕТО извършват всекидневни почиствания на мазе, гаражи и тавани. Без значение дали става дума за къща или в жилищни кооперации. Можем да ви отметнем от мърлявата работа само с едно позвъняване на посочения телефон за контакти. Направите ли го, от боклуците няма да остане и следа, а вие няма да си мръднете пръстта, за да се случи това!

Защо да потърсим услугите на хамали

Няма да сте първите, които ще потърсят професионална помощ за изхвърлянето на старите и ненужни вещи от мазето. Съвсем няма и да сте последните, в интерес на истината. Мнозина предпочитат да не си губят времето и да си цапат ръцете, а да наемат професионалисти. Може би в момента не осъзнавате какво точно „печелите“, но повярвайте ни – със сигурност не искате да си губите свободното време сред купчина мръсотия.

Какво ще спечелим от това

Почистване на мазе в ПловдивКакто споменахме вече – ще си спестите ценно време и усилия. Освен това от здравословна гледна точка, съвсем не най-подходящото място е затворено влажно помещение, обвито в прах и мръсотия. Като добавим и традиционните рискове, които се крият зад хамалските и транспортните услуги, нещата съвсем могат да загрубеят. Какво имаме предвид ли? Например, винаги има риск от травми, контузии, охлузвания и други подобни проблеми.

Почистване на мазе

Самото почистване на мазето се изразява в изнасянето и извозването на боклуците до сметището. В зависимост от ситуацията, то може да протече по специфичен начин. Поради тази причина изпращаме човек, който да се запознае в детайли с работата, която трябва да бъде свършена. Защо го правим ли? Първо, защото всеки има „собствена представа“, с която измерва думите „много“ и „малко“ и второ – за да можем да изготвим възможно най-добрата оферта и за двете страни, която да се вмести в бюджета, с който разполагате!

Изхвърляне на строителни отпадъци

Почистване на мазе и извозване до сметищеВажно е да отбележим, че битовите отпадъци, се изхвърлят отделно от строителните. Така че, ако сте направили ремонт в мазето, тавана или гаража или пък просто имате стари строителни материали, които вече не смятате да използвате и искате да изхвърлите – за тях ще трябва да се погрижите отделно! Ние предлагаме и изхвърляне на строителни отпадъци при почистване на мазе.

Трябва да разясним, че този тип отпадъци, се изхвърлят отделно, за да могат да се утилизират правилно, тъй като се нуждаят от допълнителна обработка, която гарантира, че няма да окажат неблагоприятно влияние върху околната среда!

Извозване до сметище

Ако се възползвате от хамалските и транспортните услуги на ТЕПЕТО, няма да търсите отговор на въпроса „С какво ще извозя боклуците до сметището“. Ще осигурим подходящ превоз и мобилизиран екип, който да разтовари отпадъците, както и да се заеме с тяхното натоварване.

Хамалите ТЕПЕТО ще накарат и най-мръсното мазе, таван или гараж да заблести. Доверете ни се!