Продължете към съдържанието

Евтино изхвърля холна гарнитура и секция в Пловдив цени

Бедна ви е фантазията какви трудности бихте могли да срещнете при изхвърлянето на стар диван с гарнитура или една на пръв поглед обикновена секция. Неслучайно мнозина предпочитат да се възползват от офертата на някоя фирма за хамалски и транспортни услуги, отколкото да се чудят по какъв друг начин биха могли да изхвърлят старите си мебели.

Евтино изхвърля холна гарнитура и секция в ПловдивПредполагаме, че първоначално сте опитали сами да изхвърлите въпросните вещи. Реално погледнато, ако разполагате с достатъчно свободно време и имате желание да го направите, то съвсем не е невъзможно! Единственото, което може да ви спре да го направите и може би най-вероятно ви е „изпратило“ при нас е липсата на превоз. Без значение дали става дума за изхвърляне или преместване на някакви вещи, то е трудно да си представим как бихте могли да „използвате“ леката си кола за тази цел.

Изхвърляне на диван и холна гарнитура

Изхвърлянето на подобна по размер вещ с допълнителни мебели съвсем не е най-приятното нещо, с което може да запълните свободното си време. Основните трудности, с които може да се сблъскате не са свързани с извозването, а с изнасянето. Ако и вие не сте „гледали“, когато е трябвало и сте си купили холна гарнитура, която „трудно“ или на ръба на невъзможното преминава през тесните коридори и врати, то сами може да се досетите какво ви очаква сега. Добрата новина в случая, е свързана с това, че бихте могли да „счупите“ част от тази мебел, за да улесните изнасянето й. Например, ако облегалките на фотьойла не могат да преминат през вратата, то нищо не ви пречи да ги натиснете малко повече и да ги счупите, ако не е възможен демонтажа.

Всякакъв контакт с друга повърхност е меко казано „непрепоръчителен“, защото последствията от това може да са доста тежки и да ви се наложи да пребоядисвате или да сменявате тапети!

Изхвърляне на секция

Евтино изхвърля холна гарнитура и секция в Пловдив цениПри секцията трудностите идват не само с изнасянето й, но и с демонтажа. Няма как да бъде изнесена в цял вид, а понякога дори в полуготов. Възможно е да се наложи цялостното й разглобяване. Ако говорим за онези стари секции от времето на „Бай Тошо“, които са направени от изключително солидна и здрава конструкция, то със сигурност ще имате нужда от помощ за изнасянето им.

Без никакви грижи и анагажименти от ваша страна може да си разрешите проблема. Свържете се с нас и ние ще направим всичко необходимо, за да изхвърлим старата секция; холна гарнитура и останалите вещи, от които нямате нужда. Ако смятате, че можете и сами да се справите с това и имате нужда само от транспорт – ние можем да ви осигурим такъв под наем.

ТЕПЕТО.com изхвърля стари секции; холни гарнитури; дивани; канапета; маси и столове и всякакви други вещи в Пловдив и региона.