Продължете към съдържанието

Транспортни услуги в Пловдив на ниски цени при превоз на всякакви товари

Ние извозваме всякакви видове товари, без значение от целта на превоза. Дали става дума за доставка на стоки и материали; за превозване на стари вещи или за извозването на боклуци. Винаги може да разчитате на нашите хамалски и транспортни услуги в тази посока, които могат да ви бъдат изключително полезни. Именно на тях ще обърнем внимание в днешния материал и ще ви посочим как биха могли да ви бъдат полезни и как и защо трябва да се възползвате от тях.

Извозване на багаж, мебели и покъщнина

Транспортни услуги в ПловдивНай-често хората ни търсят за помощ при извозването на покъщнина и личен багаж и вещи при преместване. Няма да навлизаме в обяснения дали това е работа, с която бихте могли да се справите сами или трябва да потърсите професионална помощ. Всеки сам за себе си преценява дали има възможностите да го направи и кой вариант е по-добър за него.

ТЕПЕТО ще осигури транспорт, квалифицирани кадри и персонал, който да се ангажира с извозването на въпросния товар. В зависимост от неговото количество и вид, се определя какви действия ще бъдат предприети. Не можем да се ангажираме с предварителни „обещания“ за време и цени, за които ще бъде извършена работата, без да имаме пряка информация за това, което ни очаква. В някои случаи изпращаме човек на оглед, за да прецени ситуацията и да се запознае от първо лице с нея.

Извозване на боклуци

Транспортни услуги в Пловдив цениХамалите на ТЕПЕТО изхвърлят всякакви видове отпадъци – битови; строителни и т.н. Разполагаме с необходимите пособия, умения и опит,за да го направим. Извозването на боклуци съвсем не е като останалите хамалски и транспортни услуги, за които говорихме преди малко. Някои типове отпадъци – строителните, се нуждаят от специално третиране и обработване. Те не бива да бъдат излагани на пряк контакт с околната среда, тъй като това може да бъде изключително опасно за здравето на човека и природата. За тяхното утилизиране се използва специализирана техника и транспорт.

Транспорт под наем

За всякакви други транспортни и хамалски услуги, ние можем да ви осигурим превоз под наем. Независимо дали става дума за вътрешни превози – на територията на Пловдив или за междуградски – на територията на цяла България. Ние разполагаме с разнообразие от возила, които са сертифицирани за работа в условията на хамалския труд и да осигурят необходимите удобства за по-лекото й преминаване.

Така че, ако имате нужда от професионални хамалски и транспортни услуги в Пловдив и страната – попаднали сте на правилното място. Ние можем да ви осигурим всичко необходимо, за да бъде извършена съответната дейност. Доверете ни се и няма да останете разочаровани.