Продължете към съдържанието

Доставка на гипсокартон и профили в цялата страна

В случвало ли Ви се е в даден момент да не откриете това, което търсите в близкия магазин? Сигурен съм, че да! Най-ужасното обаче, е, когато се окаже, че този продукт изобщо не се предлага на територията на Вашия квартал и дори град. Тогава се налага да отидете до съседното населено място или да се свържете с продавача и той да Ви изпрати желания продукт по куриер.

Доставка на гипсокартон и профилиКак да се случи това, когато имате нужда от гипсокартон, мрамор, плочки, профили или друг строителен материал? С две думи трудна работа, като накрая цената за доставката, която ще заплатите е двойно или тройно по-висока от себестойността на продукта, който сте поръчали. Куриерските фирми определят цената на доставката на базата на теглото на пакета, който ще бъде изпратен. Вярно че гипсокартона, например не тежи много, но какво да кажем за останалите строителни материали. Затова е желателно да потърсите друг вариант, ако не желаете да платите прекалено висока цена за доставка.

Все пак какъв е смисълът да си закупите нещо по интернет, което наистина се предлага на значително по-ниска цена, отколкото в близкия магазин, но, когато се добави и доставката към крайната цена, то сумата се изравнява и дори надвишава тази, на която се предлага на „живия“ пазар?

За съжаление обаче, в някои случаи нямаме избор и сме длъжни да си плащаме като „попове“. Някои строителни материали се предлагат в лимитирано количество и единствения начин да се снабдим с тях в по-големи размери е, ако се свържем директно с производителя. При това положение е добре да имате резервен план, тъй като не всички фирми могат да доставят желания продукт до вратата Ви. Желателно е да имате едно наум за транспорта, с който ще извозите желаните строителни материали.

Ако нямате познат с подходящо превозно средство, който може да Ви свърши тази работа срещу почерпка, то не губете надежда. Нашата фирма предлага доставка на гипсокартон и профили и всякакви други строителни материали до всяка една точка на страната!

В интерес на истината гипсокартон се предлага в почти всеки един строителен магазин и едва ли ще срещнете затруднения с неговото намиране. Трудно обаче, се намират качествени железни профили на добри цени. Вероятно в по-големите магазини ще откриете такива, но трябва да имате едно наум за техния произход и качество.

Доставка на гипсокартон и профили в ПловдивДори да намерите профили, които да отговарят на Вашите изисквания, то ще срещнете сериозни затруднения с тяхното извозване. Да предположим, че правите къща и имате нужда от поне 50-100 дълги профила, които да поставите в колоната. Подобно количество трудно ще откриете в кварталния магазин и още по-трудно ще го извозите до обекта. Честно казано, ако не разполагате с бус или камион под ръка, то не виждам как ще се случи това. Не бива да забравяме, че ще имате нужда и от помощници за тяхното товарене и разтоварване.

При това положение отново напомняме, че ако се намирате в Пловдив или региона може да се свържете с нас и да се възползвате от хамалските и транспортните услуги, които извършваме. Добре е да знаете, че освен с доставка на строителни материали, се занимаваме и с изхвърлянето на строителни отпадъци.