Продължете към съдържанието

Демонтаж на кухненски шкафове и изхвърляне в Пловдив и региона

Демонтирането на кухненско обзавеждане отнема време и усилия. Не си мислете, че е по-лесно от сглобяването. В случая говорим за изхвърляне, така, че нещата ще протекат с една идея по-леко, но, ако имате намерение да използвате отново кухненските си мебели, то ще работата стои по коренно различен начин.

Демонтаж на кухненски шкафовеНека разгледаме едно разглобяване на кухненски шкафове с изнасяне и изхвърляне. Всъщност трябва да посочим, че, когато се стигне до смяна на обзавеждането в кухнята, то в 90 % от случаите не обхваща само шкафовете, но и останалите вещи – електроуреди; маси; столове; печка и т.н. Така че, е много вероятно заедно с шкафовете да изхвърлите и част от горепосочените или други мебели. Но да не се отклоняваме от темата. За тяхното утилизиране ще поговорим на малко по-късен етап.

Разглобяването на кухненските шкафове трябва да протече по възможно най-безопасния начин. И тук не става дума само за вашето здраве или това не околните, а за „здравината“ на стената, за която са прикрепени вещите. Ако не бъдат демонтирани целесъобразно, то при откачането им може да се образуват пукнатини с различни размери в стената. Вероятно на тяхно място ще поставите нови шкафове, които биха прикрили щетите, но има вариант, при който повредата да бъде толкова дълбока, че да се наложи нейното реновиране, тъй като не могат да се поставят новите шкафове.

Безопасният демонтаж на кухненски шкафове отнема време и усилия. Особено, когато става дума за много стари шкафове, където „монтажните елементи“ са клеясали с времето и невъзможно тяхното отвиване. Тогава може да се наложи използването на специализирана техника, материали и инструменти, които да улеснят демонтажа. В някои случаи може да се стигне и до счупване на въпросните вещи, но това се прави по преценка, в зависимост от ситуацията.

Демонтаж на кухненски шкафове в ПловдивСамото извозване на боклуците зависи от тяхното количество. За да се използва максималния обем на каросерията на микробуса, с който ще бъдат закарани до сметището, вещите се демонтират. Също така трябва да посочим, че демонтажа улеснява значително и изнасянето им. Тогава дори сам човек би могъл да изнесе и извози шкафовете си, но честно казано няма как да се справи с демонтирането им. Винаги още „две ръце“ са от полза и не са излишни в хамалската дейност.

ТЕПЕТО предлага професионални хамалски и транспортни услуги при демонтаж и изхвърляне на кухненски шкафове от жилище заедно с други битови отпадъци и вещи. Изпращаме контейнери и мобилни екипи на място, които да се погрижат за цялата процедура.

Позвънете на посочения телефон и ще получите повече информация относно изхвърлянето на стари мебели или друга услуга свързана с хамалската и транспортна дейност на нашата бригада.