Продължете към съдържанието

Сваляне пеша и изхвърляне на стари мебели Пловдив от хамали

Изнасянето на мебели е съпътствано не само от тежък физически труд, но може да възникнат и неочаквани затруднения, които да ви принудят да потърсите професионална помощ. Какво толкова може да се обърка, че да не можете да изнесете стария диван, секция, гардероб или шкафове? Вярно е, че на пръв поглед това изглежда като елементарна задача за всеки нормален и физически здрав човек, който необходимото свободно време и желание.

изхвърляне на стари мебелиВ някои случаи обаче, това не е достатъчно, за да бъдат преместени или изхвърлени въпросните вещи. Първият проблем, пред който може да се изправите е свързан с липсата на подходящ превоз. Да си го кажем честно – малко са хората, които могат да си позволят две коли в семейството, а какво остава да разполагат с микробус или камион. Честно казано за какво им е, ако не си изкарват хляба с него. Така че, ако нямате познат, който да ви помогне за извозването на товара, то ще ви се наложи да търсите транспорт под наем. Наемането на превоз за преместване или изхвърляне на вещи обикновено върви „ръка за ръка“ и с хамалските услуги свързани с изнасянето и подготвянето на товара за извозването му.

Като споменахме за хамалската част, която е неизменна при преместването или изхвърлянето на стари мебели, то е възможно имате нужда от помощ и за нея. Не само за изнасянето на по-големите и тежки вещи, но и за тяхното демонтиране. Например, за да разглобите и свалите кухненските шкафове от стената, ще ви трябват поне още „две ръце“, които да ви придържат в кризисни моменти. В противен случай рискувате вещите да се счупят или повредят по някакъв начин. Дори, когато става дума за изхвърляне, това не е препоръчително да се случва, защото може да бъде опасно за здравето ви.

изхвърляне на стари мебели в СофияСвалянето на мебели пеша и изнасянето им от жилище в обща кооперация има своите специфики. Например, стария диван няма как да бъде „вкаран“ в асансьора, което налага изнасянето му пеша. Може би от опит знаете, че някои дивани трудно влизат/излизат от тесните отвори на жилището, а какво остава за това да бъдат сваляни по коридорите от осмия етаж на жилищната кооперация…Трябва да се действа внимателно, дори при изхвърлянето му, за да не се надраска или повредят по някакъв начин стените във входа.

С други думи – ако нямате време за губене или необходимите физически дадености, за да се справите с тази задача, винаги може да разчитате на помощта на ТЕПЕТО. Нашите хамалски и транспортни услуги са специализирани, когато става дума за преместване или изхвърляне на ненужните вещи. Разполагаме с необходимия капацитет – техника; инструменти; транспорт; квалифицирани кадри и опит, които ще ви гарантират, че всичко ще премине, без никакви проблеми или забавяния.