Фирма за извозване на строителни отпадъци в Пловдив

Фирма за извозване на строителни отпадъци в Пловдив и региона

Извозването на строителни отпадъци на сметище в никакъв случай не е толкова лесно, колкото вероятно мнозина от вас си го представят. Ако в главата ви се въртят мисли от рода на – „Товаря боклуците в багажника, закарвам ги до сметището и има-няма за половин-един час съм приключил с тази работа“. За съжаление трябва да ви „приземим“ на земята, ако мислите по този начин. Почистването и изхвърлянето на строителни отпадъци изобщо не е проста задача и съвсем не е подходяща за извършване от сам човек. Изискват се сериозни физически усилия и неслучайно това е една от най-често предлаганите услуги от фирмите, които се подвизават в сферата на хамалските и транспортните услуги.

Но нека да обясним защо бихте имали нужда от помощта на веща фирма за извозване на строителни отпадъци в София и региона. Да разгледаме „случая“ от А до Я и се надявам, че ще добиете ясна представа за сложността на тази работа и необходимостта от колективни усилия за нейното довеждане до „успешен край“.

Фирма за извозване на строителни отпадъци в СофияБез значение от ремонта, който извършвате – основен или „козметичен“, ако той включва къртене на някаква част от жилището, било то стена, плочки, под, замазка и т.н, със сигурност ще ви се отвори куп работа свързана с почистването на цялата камара от боклуците, която ще се образува след това. Освен това тези отпадъци трябва да се сортират спрямо вида и материала, от който са изработени, което не само, че усложнява задачата, но и ще ви коства допълнително време. Трябва да разделите металните отпадъци в отделен чувал. Същото важи и за откъртените парчета плочки, тухли или мазилка.

Сортирането обаче, ще ви се стори като детска игра, след като се сблъскате с изнасянето на боклуците. Един чувал тежи средно между 10 и 25 килограма. Тази тежест по принцип не би трябвало да затрудни нито един мъж, но нейното пренасяне, натоварване и разтоварване в рамките на около 20-30 пъти със сигурност ще натовари значително мускулатурата, дори на най-големите спортни натури. В този ред на мисли трябва да отбележим, че е желателно да използвате здрави и нови чували. Най-добре си закупете такива от близкия хипермаркет или специализиран магазин за битови потреби. Не ви препоръчваме да рискувате като използвате стари и вече изхабени чували, тъй като при евентуалното им скъсване по време на изнасянето им, ще си отворите допълнителна работа, която хич няма да ви е по вкуса!

Фирма за извозване на строителни отпадъци в София цениИ стигаме до самото извозване на строителните отпадъци. Сигурно вече сте разбрали, че ще имате нужда най-малкото от лекотоварен бус, с който да извършите превоза. Използването на леката кола няма да бъде нито практично, нито рентабилно от икономическа гледна точка. В случай, че имате теглич и ремарке, то нещата се променят значително и в зависимост от количеството на боклуците, които ще трябва да изхвърлите бихте могли да ги използвате.

Най-добрият вариант обаче, си остава наемането на фирма за извозване на строителни отпадъци в Пловдив и страната. Тогава няма да имате абсолютно никакви задължения или затруднения от каквото и да било естество. Просто трябва да посрещнете хамалите, които ви изпраща фирмата и да ги оставите да си свършат работата!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Как с фирма за изхвърляне на мебели да организираме всичко | Боровете говорят - юли 26, 2016

    […] „направи си сам“. Цялото опаковане и движение и изхвърляне на строителни отпадъци ще спести пари. За да направи това ще е нужно и […]

  2. Обновяване на стари мебели: Топ идеи | Блога на брезата - юли 26, 2016

    […] по повърхността на дървото. Разберете и за изхвърляне на строителни отпадъци, когато се […]

  3. Как да организирате преместване или изхвърляне на мебели без стрес | Блог за хълмовете - юли 26, 2016

    […] Ако движите нещо, което има гъвкави части трябва да се уверите, че те са обезпечени, преди да започнете процеса на движение. Предвидете факта, че чекмеджета падат или врати могат да летят отворени, когато се опитвате да се движи нещо, то може да увреди вашия мебели и е опасен за здравето и безопасността. Научете и за Изхвърляне на строителни отпадъци. […]

Добавете коментар